+377 44 108 412

Rruga për Ferizaj, km 3, Prishtinë

 

Tire Center Kosova

Themelimi
Tire Center Kosova është kompani vendore e themeluar në vitin 2000 në Ferizaj me kapital privat. Që nga themelimi kompania ka zhvilluar aktivitetin e vet së pari në Ferizaj dhe më pas e ka zgjeruar atë në Prishtinë.

 Veprimtaria

Tire Center Kosova ofron shitje gomash me shumicë dhe pakicë, si dhe shpërndarjen në rrjetin shitës. Gjithashtu ofrojmë shërbimet e demontimit dhe montimit të gomave të çdo madhësie si dhe balancimin e tyre.

 Produktet

Tire Center Kosova është distributor oficiel i brendeve më të njohura botërore nga Gjermania:

continental logo foto 1semperit logobarum logo 3austone logo fot4

Tregu

Ne mbulojmë tregun e Kosovës me produktet e gomave për vetura, fuoristrada, kombi për transport, kamiona dhe autobusa.
Kemi të shtrirë rrjetin e shperndarjes në tërë Kosovën.

Zhvillimi
Dinamika e zhvillimit të aktiviteteve tona në këtë fushë shkon në drejtim të zgjerimit të shërbimeve dhe mbulimit më të mirë të tregut.

Kërko llojin

AUSTONE BARUM  CONTINENTAL HEADWEY MAXTREK SEMPERIT STAR FIRE