+377 44 108 412

Rruga për Ferizaj, km 3, Prishtinë


Banner

Distributor zyrtar i kompanive Continental, Semperit, Barum dhe Austone.

Shitje gomash me shumicë dhe pakicë, shpërndarje në rrjetin shitës.

Program te softistikuar per gjetjen e llojit te gomes tuaj. Ejani dhe binduni!

Kërko llojin