+377 44 108 412

Rruga për Ferizaj, km 3, Prishtinë


Untitled 1

Tire Center Kosova ofron shitje gomash me shumicë dhe pakicë, si dhe shpërndarjen në rrjetin shitës. Gjithashtu ofrojmë shërbimet mbështetëse:

Demontim dhe montim të gomave të çdo madhësie
Balancimin e gomave të çdolloji dhe madhësie
Këshillim në lidhje me përzgjedhjen e produkteve
Liferim të gomave në dyqanin, servisin apo në ndonjë vend të caktuar
Ruajtjen e gomave

 

A ju duhet ndihmë?

Ekipi ynë për klientë
është i gatshëm të ju ndihmoj!
Na thirrni: +377 44 108 412
               +386 49 107 555

Kërko llojin

AUSTONE BARUM  CONTINENTAL HEADWEY MAXTREK SEMPERIT STAR FIRE